dilluns, 15 de setembre del 2008

Lo meu primer dia d'ascola

Astimats lectors i lectores, avui ha sigut un dia especial, que m'agradaria compartir amb tots vatros.
Despues d'una nit astranya, he somiat amb les veïnes del tercer, m'hai aixecat quan ha tocat lo despertador. De fet, ja fea un ratet que astava desperta i he pensat en ma mare, que mos aixecava del llit amb "arriba!! cap'ascola que la mestra se fa vella!!". Suposo que la mestra debia ser la Senyoreta Olga, mestra per excel.lència del poble, perque jo ancara sóc jove jiji.
M'he dutxat i per asmorzar m'he fet un got de llet amb colacao. Ummmmmmmmm hi ha coses que no canvien.
Despues hai nat a buscar l'autobus i fea un goig Manresa! Oh quin goig fea! Tot de xiquets i xiquetes amb les motxiles noves, amb los plumiers per astrenar, amb aquells llibres que fan aquella aulor, amb les bates ressien bordadetes,.... Mira me fa gràcia. Lo que no me n'ha fet tanta ha sigut lo merder de cotxes que hi havia, perque clar, tothom ha d'anar a portar (i a buscar) los xiquets amb cotxe!!! Que caminin home que per aixo tenim les cames!!!
I la classe pos bé, se nota que los crios avui dia pos astan més curtits, pero bueno no dixa de ser curiós la reacció que tenen alguns d'ells cap a l'ascola. Ja vorem que passa demà, o si més no dilluns, je.
Avui hem tingut 8 santpedorencs i lo millor de tot es que ja hem caçat lo cabessilla.
I a les cinc de la tarde, pos tornem cap al cor de Catalunya que s'ha de preparar lo dinar de demà i avui despues de gairebé tres mesos no he fet migdiada, i aixó si que es sagrat.
Us dixo una foto de l'ascola,........

2 comentaris:

A la citela estan ha dit...

a ver si mos aclarem! lo del premi era per animar a la gent.. a mes les fotos eren faciletes, pero bueno com que tinc bon corason, lo mes que be nem a sopar al garden i listos vale?

xavi ha dit...

A mi la façana amb les finestres de colorets m'agrada :D